Investera i automatiska handspritsdispensers för frisk personal

Coronapandemin har gjort att vår handhygien har kommit i fokus på ett särskilt sätt. Överallt står det pumpflaskor med handsprit. Du trycker på pumpen och får en klick handgel eller handsprit. Men hur hygieniskt är det egentligen att trycka på samma pump som alla andra? Som företagare bör du investera i en automatisk handspritsdispenser med sensor för personalens hälsa.

Köp en handspritsdispenser med sensor

Att hålla personalen frisk är mycket viktigt för en arbetsgivare. Du vill inte behöva skjuta upp projekt eller få problem på ett område för att din personal är onödigt sjuk. Vi blir alla sjuka och behöver stanna hemma någon gång emellanåt. Men det är onödigt att folk insjuknar i covid-19, influensan eller blir magsjuka på grund av bristande hygienrutiner. Just nu under coronapandemin är det extra viktigt att vara noga med hygienen. För att minska risken för corona står det pumpflaskor med handsprit eller handgel överallt – på arbetsplatser, hem och i affärer. Det är jättebra. Ett problem är dock att alla ska sprita händerna genom att trycka ner samma pump. Det är inte direkt hygieniskt. Då är det mycket mer genomtänkt och hygieniskt att använda en automatiserad handspritdispenser med sensor. Istället för att behöva trycka på en pump, så sträcker du bara fram handen, får handgel i handen och kan smörja in dig. Köp din handspritdispenser med sensor hos Fröbergs som också har hostskydd och andra smarta hygienlösningar.

Hygien under coronapandemin

Coronapandemin har vänt upp och ner på världen och fått hygien att komma i fokus. Vi ska tvätta händerna många gånger under dagen, helst 20-30 sekunder per gång, hålla avstånd och naturligtvis sprita händerna. Förutom händerna kan det också vara klokt att rengöra mobilen dagligen och även andra ytor som många kommer i kontakt med. Både som privatperson och företagare har du ett ansvar att minska smittorisken. Då är möjligheten att kunna använda handsprit utan att behöva röra i något som andra också rör i mycket smart. Då hjälper du både din personal och dina kunder att hålla sig friska.

Efter coronapandemin

Ett av coronapandemins eftermälen kommer definitivt vara hygien. Det är bra, både utifrån hälsa och ekonomi. Det är inte bara covid-19 som ställer till det för företag, även den årliga influensan och magsjukan är ett problem. Genom att ha en smart lösning för handsprit kan du i framtiden minimera riskerna för att många behöver insjukna i influensan och behöver vara borta från jobbet under flera veckor. När det går magsjuka påminner du bara dina medarbetare om “coronareglerna” och att de ska sprita både händer och mobil, så kommer personalen att hålla sig mycket friskare. Som företagare kan det rent av vara klokt att alltid låta handspritsdispensern med sensor stå framme. Coronapandemin är en extrem situation, men även utan pandemi är hygienen viktig för att bibehålla hälsan. Många av dina medarbetare kommer också uppskatta att du verkligen bryr dig om deras hälsa och minimerar riskerna att insjukna i covid-19, influensan och att bli magsjuk.

clubblog