Finns det bidrag att få?

 

Många har en idé de vill förverkliga, som de drömt om länge, något som skulle kunna fungera bra. De har en idé, en plan och ett mål. Men de saknar pengarna som behövs. Det är inte enkelt att starta ett företag, och att driva det vid sidan av en anställning kan vara väldigt krävande. Kanske har man inte ens ett jobb, och därför vill testa sin idé med ett eget företag. Det är just för sådana människor som det finns ett starta-eget-bidrag.

Detta bidrag finns till just för att hjälpa arbetslösa att komma igång med ett företag. Det krävs då att man har en idé och en affärsplan som har goda chanser att lyckas. Bedöms man som en god chansning så kan man få bidraget i sex månader. Utöver bidraget får man praktisk hjälp i form av kurser och handledning, vilket är värt väldigt mycket för en blivande företagare.

Det här är alltså något som ska hjälpa personer att komma igång med sitt företag, för att de ska ha något slags inkomst medan de försöker ta sig upp och göra sig ett namn. Så ta vara på den hjälpen.

clubblog