Måste jag ha en hemsida?

 

Att internet är framtiden är väl ganska tydligt. Det svämmar över av information, reklam, hemsidor, bloggar och annonser. Man mejlar hellre än ringer. Man vill ha informationen innan man tar några beslut. Man vill se bilder och referenser så snabbt som möjligt. Man vill ha koll, och man vill ha det snabbt.

Så svaret blir ja, du måste ha en hemsida. Ett företag utan en hemsida är mer eller mindre dödsdömt, eftersom man vill kunna vända sig till en hemsida för information om produkter och tjänster, man vill se var företaget håller hus, när det har öppet, vilka som jobbar där, vad det har att erbjuda, vad tjänsterna kostar och hur mycket erfarenhet personerna bakom företaget har.

Att skaffa en hemsida går snabbt och smärtfritt och kostar sällan skjortan. Du behöver en domän och en plattform, och de flesta erbjuder färdiga mallar så att du slipper lägga pengar på någon som utvecklar din hemsida och gör den snygg, även om det naturligtvis är ett plus att ha en unik och stilren hemsida som ser proffsig ut.

På hemsidan ska det finnas så mycket information om företaget som möjligt. Här finns flera alternativ för din hemsida.

clubblog